Actueel

Nieuws

Regionaal nieuws donderdag 08 februari 2018

Hardenbergse woningmarkt blijft groeien

Het aantal woningen in Hardenberg blijft groeien. De gemeente Hardenberg verkocht in 2017 67 kavels aan particulieren. Ontwikkelaars bouwden in 2017 ongeveer 150 nieuwe woningen.De gemeente blijft zich in 2018 richten op de realisatie van aantrekkelijke woningen voor alle doelgroepen.

Regionaal nieuws donderdag 25 januari 2018

Denk mee over woningbouw in Heino

In Heino is behoefte aan nieuwe woningen. De vraag is: waar gaan die woningen komen? Inwoners uit Heino en andere belanghebbenden kunnen nu meedenken over deze vraag.

Regionaal nieuws dinsdag 24 oktober 2017

Geen gasloze woningen in nieuwbouwplan Salland II

De huishoudens van drieÃndertig nieuw te bouwen woningen in het nieuwbouwplan Salland II in Raalte, kunnen hun huis toch op gas verwarmen.

Regionaal nieuws woensdag 04 oktober 2017

Gemeente wil 1,7 miljoen investeren in nieuwbouw De Wegwijzer

De gemeente Hardenberg wil 1,7 miljoen euro investeren in de nieuwbouw van basisschool De Wegwijzer in Schuinesloot.

Lokaal nieuws woensdag 06 september 2017

Waar moet je op letten als starter op de woningmarkt

In de komende tijd wordt er een groot aantal nieuwe woningen in Meppel gebouwd. Veel van die woningen staan op mooie locaties. Bovendien zijn ze gunstig geprijsd. Een uitgelezen kans dus om je als starter op de woningmarkt te storten. Maar hoe kies je dan de juiste hypotheekadviseur?
Bij Finzie Meppel betaal je voor hypotheekadvies € 1399. Dat is all-inclusive, zonder bijkomende kosten. In vergelijking met andere hypotheekadviseurs bespaar je daarmee al gauw 3 maanden aan woonlasten. Bovendien krijg je een jaar lang gratis de Best Uit Garantie t.w.v. € 299. Daarmee worden ook je andere geldzaken zoals verzekeringen doorlopend in de gaten gehouden en geoptimaliseerd.
Hypotheekadvies hoort onafhankelijk te zijn. Je wilt tenslotte een complete vergelijking kunnen maken tussen alle hypotheekaanbieders in de markt. Bovendien wil je dat het op een slimme manier gebeurt. Dat er niet alleen wordt gekeken naar nu, maar ook naar later. Ook daarvoor ben je bij Finzie aan het juiste adres.
Heb je interesse? Neem dan contact op met René Schuit van Finzie Meppel via Finzie.nl of op 06 48423537 voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden