Terug naar Project

Drie-onder-één-kapwoning 'Oldambster' - de deel

De drie-onder-één-kapwoningen ontlenen hun volume aan de archetypische boerderijopbouw van een voorhuis met daarachter de stallen. Het voorhuis heeft hogere goten en een smaller profiel, hierin is één woning gesitueerd. De achterbouw - de deel - is breder heeft lageren goten, hierin zijn twee woningen gesitueerd. 

In totaal worden er slechts 6 van deze driekappers type "de Deel" gerealiseerd in De Tuinkamer. 

Begane grond
Bij binnenkomst in de woning word je ontvangen in een royale hal met toegang tot de berging. In de hal bevindt zich verder het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping met in de trapkast de aansluitpunten voor wasmachine en -droger. De hal biedt toegang tot de ruime woonkamer en keuken, waar je kunt genieten van veel lichtinval en een prachtig uitzicht over het landschapspark. Aan de andere zijde van de begane grond vind je de slaapkamer en badkamer, ideaal voor mensen die graag slapen en baden op dezelfde verdieping.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal bereik je de eerste verdieping. Hier vind je een overloop met toegang tot de techniekruimte en twee casco kamers. Deze kamers bieden volop mogelijkheden om naar eigen wens in te richten als slaap- of werk-/hobbyruimte.

Inbegrepen:
Een individuele warmtepomp;
Zonnepanelen;
Topline sanitair van Villeroy & Bosch en Hans Grohe kranen;
Parkeren voor eigen gebruik en bezoekers in het hof.
Let op, de keuken is exclusief en biedt je de vrijheid om deze naar eigen smaak in te richten.

Bij de bouw van de woningen wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid en klimaatadaptatie. De woning is energieneutraal (BENG3=100%) en heeft een energielabel A+++. Daarnaast is er gebruik gemaakt van duurzaam FSC-hout en is de woning natuurinclusief.

De Tuinkamer biedt een unieke kans om levensloopbestendig te wonen in Meppel. Een plek waar je kunt genieten van rust, ruimte en groen, met de stad binnen handbereik. Ben je klaar voor deze nieuwe stap?


NB. Het project bevindt zich in de fase voorlopig ontwerp. Dit betekent dat de tekeningen en de omschrijvingen mogelijk nog aangepast kunnen worden gaandeweg de uitontwikkeling van het project. Hieraan mogen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 440.000,- tot € 465.000,-
Kavel 185 m2
Woonoppervlakte 122 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
14 € 445.000,- tot € 465.000,- 184 m2 126 m2 1 - Koop in Optie
15 € 440.000,- tot € 460.000,- 173 m2 126 m2 1 - Koop in Optie