Terug naar Project

Type B

22 stadswoningen met tuin!
Als eerste deelproject van Het Vledder gaan 22 stadswoningen in verkoop. Deze eerste fase ligt in de oostelijke punt van het gebied, tegenover de bestaande bebouwing.

De woningen staan in twee rijen van 10 en 12 woningen waarvan de tuinen aan het achtergelegen hof grenzen en waar voor iedere woning een parkeerplaats beschikbaar is. Wanneer de rest van fase 1 gebouwd wordt, ontstaat er een geheel van steegjes en straatjes dat recht doet aan de sfeer en uitstraling van het historische hart.

Kenmerken
In de historische binnenstad heeft bijna iedere woning een ander uiterlijk. Het is de bedoeling dat dit kenmerk ook bij de nieuwe woningen in Het Vledder zichtbaar terugkomt. Vandaar dat de gevels in kleur en uitvoering op een speelse manier van elkaar verschillen.

Type B:
Wanneer de andere woningen van fase 1 straks ook gerealiseerd zijn, grenst de voorzijde van deze 10 woningen aan een knusse stadsstraat waar alleen langzaam verkeer door komt.
Deze woningen zijn qua functionaliteit en opzet nagenoeg gelijk aan type A, maar zijn met een woonoppervlakte van circa 115 m2 iets kleiner. Ook deze woningen hebben allen een achtertuin met berging en een achterom naar het achtergelegen hof.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs vanaf € 199.500,-
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km