Berggierslanden

Meppel
Toekomstig aanbod

Over dit project

Nieuwbouw in Berggierslanden

Wonen in Berggierslanden is inmiddels een begrip in Meppel. Een groene en waterrijke nieuwbouwwijk met prachtige woningen, gelegen aan de rand van Meppel, omringd door water en weiland. Kortom: optimaal woongenot!

De verkoop van de laatste 12 twee-onder-één-kapwoningen aan het Fok en de Aak is gestart. Ziet u het al voor u? Helemaal thuis voelen in deze royale twee-onder-één-kap woning. Met een heerlijk kopje koffie en de krant op zaterdagmorgen. Een echt thuisgevoel! Dat willen wij voor u creëren in de mooie twee-onder-één-kapwoningen.

De woningen beschikken over een royale L-vormige woonkamer met tuindeuren over circa 145 m2 woonoppervlak en met een diepe, zonnige tuin. Bovendien beschikken alle woningen over 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar de tweede verdieping waar een 4e slaapkamer kan worden gerealiseerd.

Interesse in deze royale twee-onder-één-kap woningen? Schrijf u dan nu snel in via onze website www.woneninberggierslanden.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Berggierslanden

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden