Berggierslanden - fase 4

Meppel - Meppel
Toekomstig aanbod

€ 295.000,- tot € 429.000,-

Kenmerken

Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Groen en waterrijk wonen Nieuwbouw in Berggierslanden

Op zoek naar nieuwbouw in Meppel? Aan de zuidzijde van Meppel ligt Berggierslanden, een kindvriendelijke nieuwbouwwijk met een landelijk karakter. De wijk is volop in ontwikkeling. Het merendeel is inmiddels gerealiseerd.
Mooie natuur
Heeft u altijd al willen wonen in een groene en waterrijke omgeving? Dan is nieuwbouwwijk Berggierslanden echt iets voor u. De al gerealiseerde nieuwbouwwoningen gecombineerd met een natuurlijke, waterrijke omgeving zorgen voor een gevarieerd omgevingsbeeld. Omdat de bestaande wegen en oude bomen worden behouden, gaat het landelijke karakter van de wijk op in de groene omgeving
Wonen in Berggierslanden in Meppel is direct optimaal woongenot, geen jarenlange bouwput en slechte bereikbaarheid, maar heerlijk genieten!

Locatie en bereikbaarheid
Berggierslanden ligt aan de rand van Meppel. Dichtbij een aantal belangrijke voorzieningen. We zetten ze voor je op een rij.
o Circa 15 minuten fietsen naar de binnenstad met een breed winkelaanbod, sfeervolle grachten en pleinen en veel gezellige terrasjes en restaurants.
o Winkelcentrum en basisscholen in de naastgelegen wijk Koedijkslanden, op 5 minuten fietsafstand
o Naast basisscholen biedt Meppel ook voortgezet onderwijs, middelbaar en hoger beroepsonderwijs aan
o Sportverenigingen voor hockey, schaatsen, tennis, fitness en honkbal vindt u aan de rand van de wijk. De drie voetbalverenigingen liggen in de nabije omgeving.
o Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A28 en A32
o 10 minuten van het station
o De stad Meppel heeft een schouwburg en binnenkort weer een bioscoop. Er wordt veel georganiseerd in Meppel, zoals Donderdag Meppeldag, het Grachtenfestival, Picknick in the Park, Meppel Culinair en Meppel City Run.

Heerlijk spelen
Verspreid door de wijk Berggierslanden kunnen jonge en oude kinderen spelen. Schommels, glijbanen en klimrekken worden afgewisseld met grasvelden; ideaal voor een potje voetbal. Omdat auto's in de wijk maximaal 30 kilometer per uur rijden, kunt u vertrouwen op een veilige speelomgeving. Speciaal voor ouders staan er op sommige plekken picknicktafels.

Actieve buurt
Berggierslanden heeft een actieve buurtvereniging die regelmatig activiteiten organiseert. Daarnaast is het een sportieve wijk die onder andere door Sportpark Koedijkslanden en de ligging aan het water, ruimte biedt aan veel uiteenlopende sporten.
Gevarieerde koopwoningen op twee locaties
In deze geliefde woonwijk worden aan het Kraaienest 6 vrijstaande en 8 twee-onder-een-kap-woningen gerealiseerd. Deze woningen hebben veel ruimte in en om het huis. Tevens worden aan het Fok en de Aak 12 twee-onder-één-kapwoningen gebouwd. Hiervan zijn 8 woningen met dakkapel en 4 woningen zonder dakkapel.

Bent u op zoek naar een kleinere vrijstaande woning met mogelijkheid voor bijvoorbeeld een garage, slaapkamer of werkruimte op de begane grond en veel ruimte om het huis? Wij realiseren 3 woningen met deze mogelijkheid aan het Fok.
Beide locaties hebben een rustige ligging aan de rand van de woonwijk.

Interesse om hier te wonen?
Lijkt het u wat om in een van deze woningen in de Berggierslanden te wonen? We maken op deze site steeds meer bekend over dit nieuwbouwplan. Schrijf u nu vast vrijblijvend in, dan houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Berggierslanden - fase 4
Koopwoningen
14
Prijs
€ 295.000,- tot € 429.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
muriel@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden