Het Vledder

Meppel - Meppel
Actueel aanbod

vanaf € 199.500,-

Over dit project

Op het Vledder in de binnenstad van Meppel gelegen rijwoningen incl. vloerverwarming (begane grond), zonnepanelen, sanitair en tegelwerk in toilet en badkamer, berging en een eigen parkeerplaats.

20 stadswoningen (Jaren 30 stijl of Modern)
Prijzen vanaf ¤ 182.500,- V.O.N.

In de bovenste hoek (locatie Sporthal Het Vledder) van het plangebied komen in totaal 20 betaalbare en energiezuinige woningen. Met hun traditionele architectuur vormen ze een fraaie voortzetting van de bestaande bebouwing in de buurt. De twee woonlagen en zolderverdieping bieden ruimte voor je hele gezin én je hebt een fijne tuin met berging en eigen parkeerplaats.

Indeling
Entree met toilet, trapopgang en toegang tot de tuingerichte woonkamer met half open keuken met zicht op de straat. Stadstuin met berging en eigen parkeerplaats op achtergelegen binnenterrein.

1e verdieping:
3 slaapkamers en een badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk.

2e verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping welke u naar wens kunt (laten) indelen. Bijvoorbeeld het realiseren van een extra kamer.

11 herenhuizen aan het plein
Prijzen vanaf ¤ 196.000,- V.O.N.

Ga je voor een klassieke architectuur en maximale leefruimte, dan kies je voor een herenhuis aan het plein! Centraal in de wijk komen 11 robuuste herenhuizen met een klassieke architectuur. Hier profiteer je van maximale leefruimte door de rechte wanden en het platte dak. Eveneens energiezuinig en voorzien van een fijne tuin met berging en eigen parkeerplaats.

Indeling
Entree met toilet, trapopgang en toegang tot de tuingerichte woonkamer met half open keuken met zicht op de straat. Stadstuin met berging en eigen parkeerplaats op achtergelegen binnenterrein.

1e verdieping:
2 royale slaapkamers en een badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk.

2e verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping met een 3e slaapkamer.
Tevens kunt u beide verdiepingen naar wens (laten) indelen. Het realiseren van in totaal 5 slaapkamers behoort tot de mogelijkheden.

Aanvullende informatie:
- Eigen parkeerplaats
- Kavels variëren van 105 tot 219 m2 en zijn inclusief berging
- Woningen staan op eigen grond
- Vloerverwarming op de begane grond
- Stadswoningen met 335 - 400 m3 inhoud en 99 - 120 m2 woonoppervlak
- Badkamer met 2e toilet
- Woning standaard voorzien van enkele zonnepanelen
- Energiezuinig dus lage energiekosten
- Keukencheque ter waarde van ¤ 2.500,-
- Interessante opties en diverse uitbreidingsmogelijkheden
- Kopen met 100% SWK zekerheid met afbouwgarantie
- Profiteer van de nu nog lage rente

Diverse optie mogelijkheden zijn:
- uitbouw aan de achterzijde van 1,20 m of 1,80 m
- dubbele openslaande tuindeuren of schuifpui
- dakkapel
- realiseren van extra kamer(s) op de 2e verdieping

Je woont hier in het verlengde van het centrum, maar toch kindvriendelijk en rustig. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig. En misschien nog wel het mooiste: ze zijn ook heel betaalbaar! Bij Het Vledder heb je de keuze uit 2 deelplannen.
Ga jij voor een woning in jaren 30 stijl, een moderne woning of val je voor een klassiek herenhuis met extra veel leefruimte. Aangenaam wonen in het centrum van Meppel, voorzieningen binnen handbereik in combinatie met de luxe van nieuwbouw.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Vledder
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22
Prijs vanaf
€ 199.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Westen
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Groene Energie, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden