Meppel fase 1

Meppel - Meppel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 90m2
Kaveloppervlak
264 - 293m2
Inhoud
372 - 372m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

MOOI BOSHOVEN, MEPPEL

Stoer, levensloopbestendig en een slimme indeling. Dat kenmerkt de 28 vrijstaande woningen die binnenkort onderdeel zijn van dé uitbreidingswijk Nieuwveense Landen in Meppel.

Wonen in Nieuwveense Landen betekent wonen aan de stadsrand, op een paar minuten fietsen van het centrum én naast prachtige natuurgebieden. Een nieuwbouwwijk met goede verbindingen naar de stad, de snelwegen en het buitengebied.

De 15 vrijstaande woningen zijn gekenmerkt door een stoer en speels ontwerp met houten elementen. De woningen hebben niet alleen een eigentijdse uitstraling: ze zijn levensloopbestendig, met een slimme indeling waarbij de slaap- en badkamer op de begane grond te vinden zijn. De vrijstaande woningen hebben in de basis een woonoppervlakte van circa 90 m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
Meppel fase 1
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Start verhuur
2024 (2e kwartaal)
Woningen
0 van 15 beschikbaar
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden