Meppel fase 1

Nog 7 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Meppel - Meppel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
93 - 93m2
Kaveloppervlak
264 - 336m2
Inhoud
372 - 372m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

MOOI BOSHOVEN, MEPPEL

Stoer, levensloopbestendig en een slimme indeling. Dat kenmerkt de 15 vrijstaande woningen die binnenkort onderdeel zijn van dé uitbreidingswijk Nieuwveense Landen in Meppel.

Wonen in Nieuwveense Landen betekent wonen aan de stadsrand, op een paar minuten fietsen van het centrum én naast prachtige natuurgebieden. Een nieuwbouwwijk met goede verbindingen naar de stad, de snelwegen en het buitengebied.

De 15 vrijstaande woningen zijn gekenmerkt door een stoer en speels ontwerp met houten elementen. De woningen hebben niet alleen een eigentijdse uitstraling: ze zijn levensloopbestendig, met een slimme indeling waarbij de slaap- en badkamer op de begane grond te vinden zijn. De vrijstaande woningen hebben in de basis een woonoppervlakte van circa 93 m².We werken aan een ontwerp waarbij de woningen in twee hofjes geclusterd worden.

Details
- Een woonoppervlak van ongeveer 93 m²
- Levensloopbestendig met slaap- en badkamer beneden
- Complete badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Boven nog een slaapkamer en een ruime overloop
- Lekker warm met vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
- Op de woning liggen zonnepanelen
- Een warmtepomp voor heet water
- Parkeren op je eigen erf

De wijk Nieuwveense Landen geeft de stad een nieuwe stadsrand. Omgeven door groen, vlakbij Boshoven. Dichtbij vind je het Watertorenpark, perfect voor een relaxte wandeling. En neem gerust je viervoeter mee naar het hondenlosloopgebied. Voetballen, spetteren in het water... je verveelt je hier nooit.
In het hart van de buurt vind je het Mandenmakerspark, ontworpen in samenwerking met buurtgenoten. Centraal in de wijk is er ook ruimte gereserveerd voor scholen, kinderopvang en gezondheidszorg. Voor jong en oud is het een fijne omgeving om te wonen, werken en leven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Meppel fase 1
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Start verhuur
2024 (2e kwartaal)
Woningen
15 van 15 beschikbaar
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden