Weideblick - Meppel 27 woningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Meppel - Meppel
Actueel aanbod

€ 985,- p.m. tot € 1.045,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 120m2
Kaveloppervlak
110 - 120m2

Over dit project

Plan Weideblick is de laatste uitbreiding van Nieuwveense Landen in Meppel, Deze nieuwe wijk komt aan de noordwestzijde van Meppel. Dit voormalig weidegebied met haar flora en fauna vormt het uitgangspunt voor de opzet van de wijk. Je kunt er dus veel ruimte, groen en water verwachten.

Op en top duurzaam met lage woonlasten
Jouw huurwoning is Bijna Energie Neutral Gebouw (BENG) en daardoor volledig op de toekomst voorbereid. Zo zijn de nieuwbouwwoningen gasloos wat beter is voor het milieu. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Een warmtepomp vervangt de CV-ketel en haalt warmte uit de bodem of buitenlucht om je woning te verwarmen.

Klaar voor de toekomst
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteer je van lagere woonlasten. De gasloze woningen profiteren dankzij en warmtepomp en Triple HR+++ glas van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weideblick - Meppel 27 woningen
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
27
Huurprijs (p.m.)
€ 985,- tot € 1.045,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden