De Tuinkamer

Meppel - Meppel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Ontdek De Tuinkamer van Meppel, een duurzaam nieuwbouwplan midden in het prachtige Drentse landschap. Hier draait alles om rust, ruimte en een adembenemend uitzicht. Onze woningen zijn niet alleen harmonieus geïntegreerd in de natuur, maar ook ontworpen met duurzaamheid en gemeenschap in gedachten.

Laat je inspireren door onze architect, die de charme van de lokale boerderijen en schuren heeft vastgelegd in een eigentijds design. Met 102 woningen, waaronder twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en meer, is er voor ieder wat wils. Geniet van de natuurlijke omgeving met prachtige doorkijkjes en grote ramen die een vrij uitzicht bieden op het groen om je heen.

Bij De Tuinkamer vind je geen lange rijen woningen, maar woningen losjes rondom een erf of langs het lint, geen schuttingen, maar wel lage hagen en weinig verharding, waardoor regenwater de natuurlijke weg naar de grond kan vinden. Het is de vrijheid en ontspanning van een vakantie, maar dan in je eigen huis.

De eerste fase van De Tuinkamer zal naar verwachting medio 2024 in de verkoop gaan. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in via www.deTuinkamerMeppel.nl. Jouw droomhuis wacht op je!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tuinkamer
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden