Google AdWords uitbesteden

De Nieuwe Stijl van Meppel

Meppel - Meppel
Toekomstig aanbod

Over dit project

Een nieuwe bijzondere woonlocatie in Meppel
Samen met de gemeente Meppel heeft VanWonen een stedenbouwkundig plan ontwikkeld voor deze nieuwe woonlocatie. In dit plan is ruimte voor circa 90 woningen in een landschappelijk park. Een park waar wonen in de natuur, ruimte en rust belangrijk zijn. Met veel plezier verwijzen wij u naar de nieuwe website: www.denieuwestijlvanmeppel.nl

Denk u met ons mee?
Wij zijn op zoek naar belangstellenden die op deze toekomstige locatie willen wonen en bereid zijn om mee te denken over de woningen en de leefomgeving. 

Het plan omvat verschillende woningtypen, van rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen tot vrijstaande woningen. Maar ook nieuwe woningtypen als, drie-onder- een-kap woningen en rug- aan-rug woningen zijn in het plan opgenomen. Alle woningen liggen in een landschappelijk park gesitueerd aan de rand van Meppel. Duurzaamheid en gemeenschap zullen naast natuur, rust en ruimte belangrijke thema's zijn in deze woonbuurt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Stijl van Meppel
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden