Berggiershoeve

Meppel - Meppel
Actueel aanbod

€ 239.000,- tot € 549.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 219m2
Kaveloppervlak
130 - 455m2
Inhoud
398 - 800m3

Over dit project

Het allerlaatste nieuwbouwproject 'Berggiershoeve' in Berggierslanden is in verkoop!

Het project bestaat uit:
- 1 vrijstaande woning, type Brederode
- 6 twee-onder-een-kapwoningen, type Kenneke en Pippeling
- 8 rijwoningen, type Renet

De woningen worden gerealiseerd op één van de laatste mooiste plekjes in Berggierslanden. Berggiershoeve is gelegen aan de Berggiersweg en de Ketelhaarsweg (beide oude bomen lanen met cultuur historische waarde). Met een knipoog naar de boerderij, welke destijds op het perceel heeft gestaan, heeft de architect deze sfeer terug laten komen in het ontwerp en de uitstraling van de woningen. Het landelijke karakter en de natuurlijke materialen sluiten hierbij aan.

Ook hebben de 4 oude lei lindes en de perenboom een nieuwe plek gekregen op de locatie Berggiershoeve in de boomgaard. Eveneens met een knipoog naar deze oude beschermde bomen hebben de woningtypes namen gekregen die verwijzen naar fruitbomen.

De woningen beschikken allemaal over:
- Vloerverwarming op zowel begane grond als op de eerste verdieping
- Zonnepanelen
- Complete badkamer
- Gebakken dakpannen
- Berging of garage op eigen kavel

1 vrijstaande woning, type Brederode
Indeling: Entree met trapopgang, toilet en toegang tot de royale tuingerichte woonkeuken met schuifpui naar de tuin en de woonkamer met uitzicht over de oude bomenlaan Ketelhaarsweg. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken.
1e verdieping: 4 slaapkamers (waarvan 1 met eigen douchegelegenheid) de royale badkamer en een apart toilet te bereiken vanaf de overloop.
2e verdieping: ruime zolderverdieping welke eventueel is in te delen met extra slaapkamers.
Tuin rondom, een garage en parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein.

4 half vrijstaande woningen, type Pippeling
Indeling: Zij-entree met trapopgang, toilet en toegang tot de straatgerichte keuken met grote raampartijen welke uitzicht hebben op de oude bomenlaan 'de Ketelhaarsweg' en de aan de achterzijde gelegen tuingerichte woonkamer.
1e verdieping: 3 slaapkamers en de badkamer.
2e verdieping: royale zolderverdieping met bijzonder fraaie raampartijen in de nok (zowel aan de voor-, als achterzijde van de woning). De 2e verdieping is naar wens in te delen voor eventuele extra slaapkamers.
Tuin met vrije ligging door de achtergelegen boomgaard, oprit geschikt om 2 parkeerplaatsen op eigen terrein te realiseren en de aangebouwde garage.

2 twee-onder-één kapwoningen, type Kenneke
Indeling: Entree aan de voorzijde met toilet, trapopgang en de straatgerichte keuken gelegen aan de oude bomenlaan 'de Berggiersweg' en de aan de achterzijde gelegen tuingerichte woonkamer welke in de basis op de begane grond met 1,2 m is uitgebouwd. Tevens kan de woning worden voorzien van een zij-erker waardoor een fijne woonkeuken ontstaat.
1e verdieping: 3 slaapkamers en de badkamer.
2e verdieping: zolderverdieping met bijzonder fraaie raampartij in de nok (zijgevel) welke naar wens is in te delen voor een eventuele extra slaapkamer.
Tuin met vrije ligging door de achtergelegen boomgaard, garage en parkeergelegenheid voor je auto gelegen in de achtertuin.

8 rijwoningen, type Renet
Rij van 4 woningen gelegen aan de Aak en een rij van 4 woningen gelegen aan de oude bomenlaan 'de Berggiersweg'.
Indeling: Entree aan de voorzijde met toilet, trapopgang en de straatgerichte keuken en de aan de achterzijde gelegen tuingerichte woonkamer.
1e verdieping: 3 slaapkamers en de badkamer.
2e verdieping: zolderverdieping welke naar wens is in te delen voor eventuele extra slaapkamer.
Tuin met berging of garage en parkeergelegenheid voor je auto gelegen in de achtertuin (m.u.v. kavel 8, parkeerplaats in de openbare ruimte in de achtergelegen boomgaard).

Meer informatie

Kenmerken

Project
Berggiershoeve
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 239.000,- tot € 549.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden