Nieuwveense Tuin

Meppel - Meppel
Actueel aanbod

€ 230.000,- tot € 335.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 136m2
Kaveloppervlak
140 - 300m2

Over dit project

- NU IN VERKOOP - 24 nieuwbouw woningen in Nieuwveense landen

Waar ooit koeien graasden in groene weiden, daar komt nu een woonwijk tot leven. Nieuwveense Tuin maakt onderdeel uit van deze unieke woonwijk. Op een steenworp afstand van Meppel. De watertoren voorbij, het Meppeler Diep over en je bent in hartje stad. In Nieuwveense Tuin heb je rust, ruimte en een woning die qua stijl en karakter aansluit bij het stadse wonen in een landelijke omgeving.

Alle woningen zijn energiezuinig gebouwd en de landelijke omgeving biedt je een optimale bewegingsvrijheid. En dat terwijl de stad heel dichtbij is. Zeker weten dat je je hier thuis voelt.

Er zijn al meerdere woningen onder optie, maar je kunt je nog altijd aanmelden als geïnteresseerde voor een woning in Nieuwveense Tuin Meppel. De makelaars bespreken graag samen met jou de mogelijkheden!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwveense Tuin
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24 (waarvan 19 beschikbaar)
Prijs
€ 230.000,- tot € 335.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation

Locatie

Stel je vraag

Contact

Van Dorsten Makelaars B.V.
Grote Oever 34 A
7941BJ Meppel
heuvelman@vandorsten.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden