Nieuwveense Landen, Broeklanden

Meppel
Actueel aanbod

€ 83.845,- tot € 163.170,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
409 - 777m2

Over dit project

Nieuwveense Landen: sfeervol en duurzaam wonen aan de rand van de stad

Stap uw nieuwe leven binnen en ontdek het woongenot van Nieuwveense Landen. In deze nieuwbouwwijk aan de noordoostkant van Meppel heeft iedere buurt een eigen karakter. Kiest u voor een stadse sfeer of houdt u juist van een dorpse omgeving? U voelt zich altijd thuis in Nieuwveense Landen. Vrije kavel of projectontwikkeling: elke woning in de wijk is zeer duurzaam gebouwd en biedt u veel leefruimte. En dat met de voorzieningen van de stad op slechts een paar minuten fietsen.

Vrije Kavels
Een droomhuis bouwen dat helemaal voldoet aan uw eigen wensen? Kies dan voor een vrije kavel. U kiest uw eigen architect en bouwer. Met een vrije kavel kunt u alle kanten op, uiteraard passend binnen het beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan.

De verkoop van de vrije kavels wordt actief begeleid door onze kavelcoach. Zij vertelt u alles over de mogelijkheden en noodzakelijke vergunningen. Bovendien staat zij u bij tijdens de eerste fase van de bouw.

Broeklanden
In de buurt Broeklanden zijn 35 kavels beschikbaar variërend in grootte van 409 – 777 m2. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie op www.meppelwoont.nl/nieuwveense-landen

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwveense Landen, Broeklanden
Koopwoningen
35
Prijs
€ 83.845,- tot € 163.170,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden