Lokaal nieuws woensdag 06 september 2017 Bron: Finzie Meppel

Waar moet je op letten als starter op de woningmarkt

In de komende tijd wordt er een groot aantal nieuwe woningen in Meppel gebouwd. Veel van die woningen staan op mooie locaties. Bovendien zijn ze gunstig geprijsd. Een uitgelezen kans dus om je als starter op de woningmarkt te storten. Maar hoe kies je dan de juiste hypotheekadviseur?
Bij Finzie Meppel betaal je voor hypotheekadvies € 1399. Dat is all-inclusive, zonder bijkomende kosten. In vergelijking met andere hypotheekadviseurs bespaar je daarmee al gauw 3 maanden aan woonlasten. Bovendien krijg je een jaar lang gratis de Best Uit Garantie t.w.v. € 299. Daarmee worden ook je andere geldzaken zoals verzekeringen doorlopend in de gaten gehouden en geoptimaliseerd.
Hypotheekadvies hoort onafhankelijk te zijn. Je wilt tenslotte een complete vergelijking kunnen maken tussen alle hypotheekaanbieders in de markt. Bovendien wil je dat het op een slimme manier gebeurt. Dat er niet alleen wordt gekeken naar nu, maar ook naar later. Ook daarvoor ben je bij Finzie aan het juiste adres.
Heb je interesse? Neem dan contact op met René Schuit van Finzie Meppel via Finzie.nl of op 06 48423537 voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek.

Lees het volledige bericht op Finzie Meppel

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Meppel.

Aanmelden